Explicit Magazin

Explicit Magazin

Egy dal, ami tökéletes az imához

2020. december 07. - explicitmagazin

Ez az év sokaknak nehéz, és olykor kell egy kis imádság. Ha eddig nem tetted, tégy próbát.
photo-1499509599374-00853a315a10.jpg

Most jutott csak el hozzám a Hillsong United nevű ausztrál keresztény rockegyüttes felvétele, az Oceans.

Ezelőtt nem hallottam róluk, és klasszikus módon sajnos nem gyakorlom a keresztény hitet sem, de már az első képkockáknál éreztem, hogy itt valami nagyobb horderejű zenéről lesz szó.

A helyszín varázslatos látványt nyújt, impozáns, a naplemente és a fények, a hatalmas kivetítő már megalapozza a hangulatot. 

Az énekesnő, Taya Gaukrodger rövidre nyírt haja drámaibbá teszi az előadást, de hogy élő koncerten ennyire tisztán és tökéletesen énekel valaki - az nagyon ritka, ez az énekesnő pedig simán elénekli hibátlanul ezt a dalt.

Köztudott, hogy a zene gyógyít, a hit pedig erőt ad, ezért néha érdemes kicsit átgondolni az életünket, a múltunkat és a jövőnket, ez az időszak pedig van, akinek a legalkalmasabb erre. 

Az egész hangszerelés, és a zene, a mondanivaló, a hangszerek együttműködése egy csodává válik, egyszerűen magával ragadó, tényleg áhítat és belső ima, és elmondhatatlan hatással van az emberre.

Még így is, felvételen. Érdemes meghallgatni.

Nektek melyik zene az, ami elmélyülést ad és elgondolkodtat, hálára buzdít? Írjátok meg kommentben. 

Köszönöm, hogy elolvastad, ha tetszett a bejegyzés, lájkold, oszd meg!
Lájkold az Explicit Magazin Facebook-oldalát, tarts velem!  

A bejegyzés trackback címe:

https://explicitmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr616319452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása